Добавлено: Sun Jan 27, 2008 5:47 pm Заголовок сообщения: svētdienas vakari
ko darīt, ja mans puisis (kas ir arī mans partneris salsā) pasaka, ka neies uz salsas vakaru svētdienās, jo nejūtas gatavs?? saka, ka viņam vēl kādu pusgadu vajag, lai Ļoša pasaka priekšā, ko darīt. kādreiz pa reizītei aizgājām, bet neko prātīgu nedarījām, bet tagad viņš paziņo kko tādu. vienu arī nelaiž.
esmu riktīgi dusmīga.
kā lai viņam ieskaidro, ka man tur neviens neuzmāksies, nedarīs pāri?
uz salsas tusieņiem viņš mani vienu arī nelaidīšot, a man dejot gribas vairāk kā ēst
gara, gara tēmu, ko ir vērts palasīt tavam pusim, kamēr viņs sēž mājās un nenāk uz tusiņiem. Gan jau nāks pie prāta
Bet nu, jāsaka, ka šādas domas, liekas, pašā sākumā ir bijušas kādiem 95% no dejotājiem. Vēl arī jāpiebilst, ka tā "mājās sēdēšana" īpašu labumu dejošanas prasmei nedod, pārbaudīts un piemēru vairak nekā vajag... Nu, viss tajā tēmā ir arī apspriests-pārspriests utt.
īsāk sakot, ved viņu šurpu, mēs ar viņu dejosim Es (vismaz no savas puses) apsolu neuzmākties _________________ ツ the reason you smile В®